Afiş görüntüsünü yükleyin.

Okul Tipi Manuel Kompost Enzim Makinesi

Okul Tipi Manuel Kompost Enzim Makinesi

 0,00

Türkiye’nin ilk YERLİ ÜRETİM KOMPOST ENZİMİ olup, organik atıkların kompost olma sürecinde hızlı sonuç almak için, olmazsa olmazlarından birisidir.Mucizeye tanık olun. Kompostolaştırma sürecinizde enzim kullanarak, normal şartlarda 6 ayı bulan süreyi, 24 saate kısaltarak zamandan tasarruf eder, firma ekonominize katkı sağlarsınız.

  • Atık yönetimi maliyetinde önemli azalma
  • Minimum enerji tüketimi
  • 24 saat içinde kompostlama
  • Çevresel karbon ayakizinde azalma
  • Atık miktarının% 90‘lara kadar azaltılmas

Ürünü Paylaş

 

Okul Tipi Manuel Kompost Enzim Makinası

KULLANIM ALANLARI

OKULLAR

Tüm Endüstriyel gıda mutfakları;Catering,Otel mutfakları,Restaurantlar,Gemi mutfakları,Belediyeler,Çöp aktarım merkezleri vb

Organik Kompost Nedir?

Kompost, toprağı fiziksel, kimyasal ve biyolojik olarak geliştiren organik katkı maddesidir.
Toprağı havalandırır ve sıkışmasını önler.
Nem tutma kapasitesini arttırır, bitkilerin zarar görmesini azaltır.
Drenajı ve havalandırmayı iyileştirir.
Sağlıklı kök oluşumunu uyarır.Toprakta su tutulmasına yardım eder.
Eser elementlerden zengindir ve bunlar kimyasal gübrelerle karşılanamaz.

Neden Kimyasal Gübre Yerine Organik Kompost  Kullanmalıyız?

Kimyasal gübreler kısa süre için sonuç verirler ancak uzun dönemde, toprağa zarar verir,
yeraltı suyunu kontamine eder ve insan sağlığına olumsuz etkileri olur.
Toprağın gevrekliğini azaltır ve yağmur suyunun toprağa girmesini engelleyen sert bir katman oluşmasına sebep olur.
Toprakta yaşayan ve bitkilerden hastalık oluşmasını engelleyen mikroorganizmaları etkiler.
Yeraltı suyuna karışır, bu yüzden bitki tam olarak yarar sağlayamaz.Yüksek çözünebilirliği nedeniyle toprağı kontamine eder.
Topraktaki solucanların gelişmesini engelleyerek toprağın havalanmasını ve solucanların oluşturduğu doğal gübrenin oluşmasını engeller.
Çok fazla nitrojen nedeniyle bitki hastalıklarının oluşmasına neden olur.
Meyve ve sebzelerin daha düşük besin değeri ve daha az lezzette olmasına neden olur.

Open chat
1
Merhaba
Size Nasıl yardımcı olabilirim?